Besök i vinteridet.

Var uppe några minuter vid 04-tiden i morse. Det var jag troligen ensam om för jag såg ingen annan fast det finns så många husbilar å vagnar här. Gick å ja mej igen, märkte att påslakanet havererat. Inte så konstigt när man är lite klibbig på kroppen av värmen å materialet kanske är 50 år.

Kvicknade till 7.30, då var det mer fart, åtminstone på arbetsmaskinerna. Åkte till Lidl, Systemet å hem. Kokade ytterligare 7 ägg, hämtade nytt påslakan å några skjortor. Missade Biltema även denna gång. Tillbaka på Noresund träffade jag på Anita som hjälpte mej stoppa i täcket. Det går fort som om hon jobbat på hotell vilket hon inte gjort.

Eftersom jag tydligen inte tagit nån bild idag får det bli en från förra året.

Stekhett när jag återkommer till Paradiset, bara att leta skugga bara matvarorna kommit i i kylen. Det börjar bli jobbigt nu. Morgondagen bjuder på pargolf med 60 startande. Som tur är behövde jag inte vara starter i år. Tar med solstolen ner till ekholmen å lägger mej i skuggan. Då kommer jag på att jag inte anmält mej till 3 Gringos nästa vecka. Vem ska jag spela med? Fanns 2 att välja på. Tänkte sonen som inte spelat på flera år. Otänkbart eftersom han är pedant. Då fanns mågen kvar. Ringer honom, han har heller inte spelat tidigare i år men han var inte så svårövertalad. Hotade ta tillbaka dottern.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s