Det gäller att vara snäll.

Har en klockradio på varje sida av sängen men de visade olika tider. Gick upp å kollade telefonen som stått på laddning genom datorn hela natten. Den visade 05 så jag la mej igen. 7.30 blev det dax igen men då stannade jag uppe. Det var redan 19 grader men skyigt.

Började med att koka 2 ägg eftersom det inte var så mycket mat med hem. Detta att bo på 2 ställen är inte optimalt. Hade med medicinen så de pillren knaprade jag medan äggen blev klara. Sture ringer, undrar vad jag ska göra. Vem fan vet det så tidigt på dagen. Plockar ihop det jag hade med hem nu när jag återvänder till Paradiset.

Glömde bort att titta in på Biltema igen. Vid husvagnen visar regnmätaren 43 mm. Tältet står kvar men det hänger ner på 3 ställen. Knuffar av vattnet innan jag bär in allt jag hade med hem. Åker ut å undersöker nattens skador. En hel del visar det sej. Flera broar över vattenhindren hade spolats bort. Behövde en ny golfhandske. Bengt la upp ett räkneexempel, då blev den gratis.

Nu är det lika varmt igen, bara att leta skugga. Sitter i skuggan mellan green 11 å 15 då Edvin spelar in. Nu är du hemma när vi spelat klart, sa han. Han å hustrun tillbringar vintern nere vid Villa Martin i Spanien. Han brukar komma med en present när de kommer hem för de läser min blogg så de får information vad som händer här hemma. Han kom med årets present.

Detta är inte vad man köper hemma. Pensionen räcker inte till det.

Rangen skulle renplockas igen, det ska klippas i morron. Olle K hjälpte mej tömma 8 korgar, de andra 16 fick jag klara själv. Åkte ner till pumphuset vid älven, där hade halva vägen försvunnit. I morron ska vi spela Fredagsbollen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s