Killen med hammaren hälsade på.

Gick upp några minuter vid 05 men somnade om till 7.30. Behaglig temperatur som fort blev obehaglig. Vek lite torra handdukar när jag besökte toan å laddade en ny maskin. Det är redan kvavt å åska väntas. Käkar i restaurangen innan jag plockar rangen väldigt tidigt. Plockar ihop lite grejer som ska med hem, tänker sova i en vanlig säng i natt. Problem detta att ha 2 bostäder. Viktigast är att få med medicinen.

Mörka hotfulla moln. Hade just fått ut allt i bilen när regnet kom. Blev lite våt när det skulle in hemma. Blir otroligt trött av åska, har varit det under många år så jag somnade i sängen 1 timme medan Tor dundrade på.
Solen visade sej en stund medan regnet fortsatte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s