Centret börjar likna något som förut.

Satt uppe en stund vid 05 i morse men insåg att det var lite tidigt. La mej igen till 8. Det var skönt ute, molnigt å 17 grader. Har bara 1 dags medicin kvar så jag måste besöka Apoteket. Bara jag visade körkortet visste hon vad jag skulle ha. Nu går det 14 dagar igen. Det fanns en hel del norrmän på Centret.

När jag återkom till Paradiset hade solen kommit före mej å det blev varmt. Tog mej friheten att åka med Zandra Nilsson med pappa några hål. Hon är imponerande, kul att se nån som kan spela golf. Hoppade av efter 5 hål. Till husvagnen för lite mat innan jag parkerade i skuggan vid hål 11. Då spelar Björn Hellman in, Har inte sett honom på 1 år så vi hade mycket att prata om.

Anders ringer att han vill ha renplockad range i morron, de ska klippa.När Måndagsbollen gått ut var det bara 3 som fanns på rangen så jag kunde börja. Vid 20-tiden blev jag klar. Åkte upp till meditationsudden där jag skrämde iväg ett par med hund.

Nu har tempen sjunkit till 19 grader, känns bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s