Å där kom det efterlängtade regnet.

Vaknade vid 06-tiden av regnet som smattrade på husvagnstaket. Den nbula jag tidigare under 2 år haft på tälttaket har i år förflyttat sej till andra änden, vid ingången. Bättre att den inte hänger över elektroniken utan över en gubbe som ska ut. Puttar man bort det mesta så tar vinden bort det sista.

Det blev en färgrik gårkväll.

Det fortsatte regna då jag kom upp. Ingen jobbare ute men heller inga gästande bilar. Men vid 9-tiden började de rulla in, fram med paraplyer å regnkläder. Visste inte då att det var gänget från Vita Älgen. Tänkte besöka vinteridet men kunde inte komma ut till bilen förrän efter kl 11 då det blev ett uppehåll.

Besökte varken Centret eller Biltema utan åkte direkt hem. Där var det lika trist som vid husvagnen. Tog en tupplur när det ändå fanns en bekväm säng i närheten. Då jag åkte tillbaka fanns massor av bilar å husbilar både vid Centret å Biltema. Det märks att gränsreglerna har ändrats.

På Noresund var inte traktorn påkopplad så troligen finns det bollar kvar i automaten. Annars får jag plocka i morron. Käkade i den fullproppade restaurangen. Det serverades biffsnodder.

Åker ut till meditationcentret å ringer upp sonen i Torsby som sitter å kollar på åskradarn. Han har tidigare råkat ut för åska i sin elektronik å vill inte det ska hända igen.

Mot norr.
Mot väster.
Mot söder.

Vi hann inte prata klart innan det började regna igen så jag fick åka hem. Ingen häftig skur utan en lågmäld blöta. Bara jag kom in i tältet har det kommit ytterligare 3 skurar. Tyckte det räckte med de 20 mm som kom tidigare.

De jag träffat som varit ute å spelat tyckte banan var ok. Regnet har inte påverkat men ska det hålla på så här vete fan hur det går.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s