Ännu en varm fredag.

Satt ute en stund vid 06 i morse för att bli av med sendraget, Det var ensamt så jag somnade om till 8. Golftävling kl 9, Vi blev 25 spelare. Med i bollen hade jag Lars_Ivar K å Harry J, mycket trevligt men jag slog bort 2 bollar vilket påverkade resultatet.

Tack vare fläkten som står på bordet klarade jag registrera tävlingen. Oerhört hett i förtältet liksom i husvagnen så man kör runt å letar svalka. Skugga finns men nån vind var värre att hitta. Här som det brukar blåsa som fan i normala fall men inte då det är varmt.

Mindes att jag inte käkat sen frukost. Blev 2 mackor + 1 ägg. Det var då det hände. Har haft dåligt med salt en längre tid så jag har snålat på det men nu köpte jag det igår. De har saltet i en liten pappkartong på Lidl men det fyller upp den normala plastgrunkan.

När jag skulle salta ägget trillade locket av å 1 dl salt hamnade på ägget, bordet + laptopen. Nu får vi se om jag slipper sendraget i natt. Eftersom jag inte tagit nån bild idag klämmer vi ni några gamla.

Klarade t o m tömma toan utan incidenter. Vet inte om jag behöver plocka rangen eftersom nån gjorde det i em. Får kolla upp det. 57 minuter med Putte i luren sittande under ett äppelträd bakom herrgården i skuggan. Det lovas regn i morron, då blir det sovmorron å kanske ett besök i vinteridet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s