En onsdag i juli.

Efter ytterligare en natt med sendrag vaknade jag till en solig morgon. Mycket lugnt på Noresund, verkade inte vara nån vaken i de 4 husbilarna. Satt där naken som vanligt å lyssnade på radion medan jag bläddrade igenom blaskorna. Inte så mycket nytt att läsa. Kommer så småningom i kläderna å ner på toan.

Ringer upp kompis i Göteborg som ringde igår då jag spelade golf, nu hade vi tid att prata lite längre. De kommer upp så småningom. Blir trevligt. Åkte ut till udden men det blåste en sval vind så det blev restaurangen i stället å prat med Maggan å Johanna.

Fortfarande trött så det blev en ½timme på rygg nu när det var lite svalare. Ner till restaurangen igen å träffade gamla bekanta som numera bor i Stockholm. Frågade vad de gjorde på lediga stunder? jo, de brukade besöka vårdcentraler! Vi är ju i likvärdig ålder så intresset har förändrats.

Juniorträning idag också men nu fanns det några bollar kvar i automaten så plockningen gick på 1 timme. Tänkte vänta in solnedgången ute på udden men nedgången verkade sammanfalla med fotbollen så jag åkte hem igen. Registrerade kvällen damtävling.

En riktigt trevlig fotbolls match.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s