Så blev det måndag igen.

Vaknade lite tidigt, före 7, hörde ingen gräsklippare såg ingen bil. Men det dröjde inte så länge förrän bilarna började rulla in. Många vill ju spela innan det blir för varmt. Fick veta att det inte gick att beställa starttid på klubbens hemsida. Kontaktade några sakkunniga som trodde det hade att göra med Coops hackerattack. Men kollade om det gick genom Min Golf, där gick det!

Kristian ville att jag åkte efter honom när han kollade den elbil vi hämtade som stoppat på hål 3 igår. Den funkade så sen blev det frukost.

Sture kom å vi käkade på restaurangen idag också.

Schnitzel med bea idag.

Tog en tupplur i den stekheta husvagnen men det funkade det också. Det är tävling på måndagar. Meningen var då Maria startade den för nått år sen att nybörjare skulle spela med nån etablerad golfare för att lära sej regler mm men numera är det fler gamla spelare än nybörjare. Har aldrig spelat den men i dag tänkte jag varför sitta i det stekheta förtältet? Då kan man lika gärna bli svett ute på banan.

Vi satt på uteserveringen när det började åska sen öppnade sej himmelen, det vräkte ner regn så jag strök mej. Hinner upp till husvagnen innan solen kommer igen men då har jag ställt in mej på att plocka rangen i stället. Åker ut till udden å fotar.

Hann hem till vagnen där jag fått sällskap av 4 husbilar innan det började regna igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s