Första söndagen i Juli.

Den är snarlik lördagen i alla fall vad gäller vädret men i stället för att jaga skugga åkte jag hem å handlade. Hurra för AC i bilen. In på Lidl hängande på en kundvagn, plockade i lite grejer men då jag kommer till kassan minns jag att telefonen där kontokortet sitter fast ligger i bilen på laddning. Inte kan jag ta med kundvagnen ut så jag måste gå ut utan min ”rullator” Har man tur möter man nån bekant på väg in så jag kan hänga på den vagnen 1 minut.

Åker hem å kokar 7 ägg igen, alltså har det gått 1 vecka sen sist. Glömde några saker denna gång också men de lovar regn i början på veckan så de kan hämtas då. Äter i restaurangen när jag återkommer till Noresund.

Plockar rangen redan vid 16. Får hjälp att tömma av min gamla chef Håkan Axelsson, brandchef i Arvika och hans hustru.

Har väntat på en snygg solnedgång men den verkar utebli. Fick besök av Nisse Karlsson i stället. Men det blev en bild i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s