Det gick snabbt.

Efter en natt med halv storm där förtältet dundrade å hade sej å jag varit uppe å kollat ett flertal gånger gick jag upp som vanligt outvilad efter 8.

Beställde reservdelar till golfbilen i Vallentuna för drygt 1 vecka sen. Har inte kommit än så jag ringde å pratade med dem. De hade skickat det med Post Nord den 21:a. Men de skulle skicka en ny omgång som jag la på lite extra grejer. Detta var vid 10-tiden i morse. Vid 13 kom fakturorna på båda leveranserna som ännu inte kommit.

Har klarat tömma toan utan några skador. Backade golfbilen nästan in i tältet, då gick det bra. Fixade att plocka rangen även det utan nån olycka. Fick hjälp att tömma 12 korgar, själv fixade jag 6. Åkte ut till meditationsudden men där det igår var för varmt vad det i kväll nordanvind i ryggen så jag blev kortvarig igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s