Ännu en varm dag.

Vi blev bara 10 som spelade idag, Wellstam vann, jag blev 6 efter att ha slagit bort 3 bollar. Tur jag fann 5 andra på rangen i gårkväll. Förflyttar mej ner till restaurangen där det finns AC då jag skulle registrera dagens tävling.

Mina medspelare Hasse å Allan.

Sen ut till udden men det var kavt lugnt Så det blev under ekarna på hål 11 i stället.

Besökte udden ytterligare några gånger under dagen.

Hann plocka rangen tidigt, redan vid 17-tiden. Hörde Tyskland vs England på telefonen medan jag plockade. Hade tur att få hjälp av en kille att tömma de 12 korgarna. Sitter i förtältet lyssnande på radion med fläkten på full speed för det är 43 grader här inne. Tar några Resorb i sällskap av lite falukorv. Så börjar Sveriges match. Börjar inte så bra men det jämnar ut sej. Bevattningen går på å bara 1 bil kvar. De som bor i annexen håller sej inne. Nu åkte sista bilen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s