Å där kom värmen igen.

Uppe ett tag vid 06 men somnar om till närmare 8. Medicinerna för en tynande tillvaro så jag måste in på Apoteket. Där var det kö, kunde tro att de hade rea. Sen skulle jag in på Källmans men jag var lite tidig så jag hann hem å koka 7 ytterliga ägg. Sen hade Källmans öppna så nu kan jag fortsätta att röka ihjäl mej. Nu var det Lidls tur att få besök. Fick med mej allt utom salt som också ligger dåligt till.

Lika trött när jag kommer tillbaka till Noresund så jag måste lägga mej en stund. Stänger av radion o somnar. Då hör jag en damröst som undrar om jag är hemma. Där står Kerstin å Lasse från Hammarö. De har varit med på samtliga golfresor till Spanien så vi deltagit i. Trevligt att se dem igen.

Solen gassar, alldeles för varma i husvagnen. Åker ut å letar efter paketet från Vallentuna. Nä inte idag heller. Fortsätter ut till udden.

Bestämmer mej för att käka i restaurangen.

Ut till udden igen men då är skuggan borta så det blev att åka hem igen. Då har kvällens spelare tränat klart på rangen så jag kan plocka. Fick hjälp att tömma korgarna 2 gånger av 2 yngre killar. Anita lovade hjälpa mej med gardinerna nån kväll, då blir det lite svalare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s