Å där blev det behagligare att leva.

Var uppe 04 i morse p g a sendrag. Ut i tältet å knaprade ytterligare en Magnesiumtablett. Inte bra men vad gör man? Kusin Karin tar en tesked salt i vatten å dricker. Borde kanske prova det? Somnade om till 8 å vaknade som vanligt lika outvilad.

Bara 16 grader å mulet. Så skönt! Häller ut alla medikamenterna på bordet å börjar knapra piller bara jag hämtat kaffekoppen. Ganska lugnt på parkeringen men folk har gått ut å spelat så det är bara bilarna kvar å de säger inte ens tut.

Hämtar vatten samtidigt som jag besöker toan. Mer kaffe men känner mej lika trött så jag lägger mej påklädd i sällskap av radion. Slumrar till igen då Micke K kommer å vill ha limmat ett klubbskaft. Lovar göra det så småningom.

Åker till Nystuga å blir utskälld av 2 kelpis som befinner sej i hundgården. Garagedörren står öppen men ingen bil hemma. Ser inte kanoten heller. Sätter mej på altanen för rökpaus. Samma känsla där som hos min avlidna farbror. Bara man kom innanför stenmuren sjönk stresshormonerna ner i skorna.

Sämre plats kan man ha rökpaus på.

Åker tillbaka till mitt vanliga Paradis å limmar klubbskaftet. Letar upp Micke ute på banan å överlämnar hans klubbskaft men träffa samtidigt bröderna Dalbak med damer som smugit över gränsen. Har inte träffat dem sen i höstas så det var ett kärt återseende. Eftersom det bara blev några cm falukorv igår käkade jag i restaurangen idag.

En god pastasallad.

Kollade bollautomaten, nästan tom men det stod folk å slog så det var inte läge att plocka då. La mej ännu en gång men då jag kom upp fanns bara 1 kvar på rangen, då började jag plocka. Vid första plockning kom den otroliga Johanna med dotter som varit ute i kajak å tömde korgarna åt mej. De 2 andra plockningarna fick jag göra det själv.

I morron måste jag hem igen, medicinerna är slut på onsdag å enda tiden jag har är i morron.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s