Midsommargolfen.

Uppe 7.40 till en solig, varm dag. Åker ut till udden efter frukost för att svalka mej, Hugn ligger helt stilla det är så vackert. Tommy å jag startar 12.50 som sista boll. Himlen mörknar å åskan börjar. Vi hinner spela hål 5 innan de blåser av för avbrott. Vi förflyttar oss till Tommys förtält som ligger närmast. Lisette kommer också å vi njuter av en kall öl.

Årets första babysnok låg på vägen vid hål 5.

Efter en ½timme blåstes spelet igång igen men då duggregnade det i stället. Käkade en banan vid varvningen å sen gick spelet bättre. Jag hade nog för låg bananhalt. Blev 12 av 32 vilket var en fantastisk framgång eftersom jag inte trodde jag skulle klara att spela 18 hål med det knäet. När jag kom in hade de redan plockat rangen så jag slapp det. Tack till den som gjorde det.

Thommy bjuder på ännu en öl nere på restaurangen. Nu hoppas vi att det inte blir nån med åska i kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s