Så kom det en olycka igen.

Upp 7.30 å de klipper rangen. Ingen sa nått om det igår så de måste plocka innan. Skulle tömma toan men när jag går ut ur tältet halkar jag omkull. Klarar skicka iväg toan innan jag landar på knäna. Tur inte toan hälldes ur här uppe. Kände inte av något då men längre ut på dagen blev det värre. Trodde jag hade Panodil i vagnen, visserligen utstämplade 2011 men tydligen hade jag tagit med dem hem. Tog en ryggsträckare för att avlasta knät men då fick jag ont i högerbenet också så det blev att gå upp.

Ner på toan, då kom Jörgen Lööf å påtalade att han var skyldig mej 2 öl eftersom jag lagat hans klubba för 2 år sen. Det hade jag glömt men inte han. Jörgen gick in å betalade ölen som jag hade på rot. Passade på att käka i restaurangen, fläsk å potatis.

Klarade besöka toan som var mitt egentliga ärende. Ryggsträckare igen å ont i båda benen. Ringer ner till Johanna som hade 4 Alvedon som hon kom upp med. Det är tjejen det. Prövade se på fotbollen men de begärde 299 spänn så det blev radion i stället.

Oerhört varma i vagnen så jag åker

Åker ut för att finna skugga, då kommer en husbil. Trodde det var Ulla å Thomas men det var 2 andra. Det ska komma folk från Kil som har både husbilar å ska hyra lägenhet. Eje å Thomas kommer säkert i morron. Fotbollen vinner <Sverige med basketen förlorar tjejerna.

Fredagsbollen som spelas i morron kan jag glömma. Svårt att spela golf på 1 ben.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s