Vaknar av regnsmatter.

Strax för 06 öppnade sej himlen, det smattrade i husvagnstaket så jag trodde jag skulle bli hörselskadad. Ut å kollade tältet å till min stora förvåning hängde det inte ner som det gjort under 2 år. Till sängen igen, somnade om till 8. Det regnade fortfarande, dundrade så jag inte hörde radion.

Det blev ett kort uppehåll så jag hann på toan. Sen ringde Sture. När han fick veta att restaurangen serverade kalops så skulle han komma ut å käka. Solen visade sej 3 minuter å försvann. Det började komma lite folk å gick ut å spelade.

När solen kom på besök.

Sture kommer å vi käkar, han åker hem vid 14 när vi hade bestämt att besöka Värmskogs Kaffé nån gång. Lyssnar på radion i telefonen medan jag tar en ryggsträckare. Det blir för varmt så jag åker ut en sväng för att hitta lite skugga nu när solen etablerat sej. Det blev en fin kväll i går i motsats vad som verkar komma i kväll, det varnas för åska.

Det varnas för regn i morron också, då måste jag nog hem å hämta det jag glömde.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s