Sängen bäddad!

Kravlade mej upp före 06 i morse. En snabb frukost, plocka ihop mer grejer å iväg till Noresund vid 8. När jag burit in allt i husvagnen å hämtat ut golfbilen var jag så slut att jag kunnat somna om stående. Dumt att spela då men det blev så i alla fall. Vi blev 28 spelare idag. Käkade i restaurangen där de hade lasagne idag.

Anita hade vänligheten att sanera å bädda sängen medan jag registrerade dagens spel. När Hasse å Anita åkt hem måste jag lägga mej medan jag lyssnade på fotbollen på telefonen. Tydligen somnade jag till men missade inget av matchen. Det var varmt så jag tog med kamera, telefonen å en kall öl ut till hål 16 där jag fick sällskap av Erstads.

Putte ringde 1½timme medan jag höll ögonen på rangen när jag kunde börja plocka den. 19.30 fanns bara 1 kvar så då började jag plocka.

dav

Klarade tömma 8 korgar innan jag fick hjälp med de 4 som fanns kvar av några killar. Måste vila 4 gånger på vägen upp till husvagnen fast det bara är 100 meter.

Det blev en fin kväll med sol.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s