Lite mer jobb med husvagnen.

Samma fina morron som så ofta, uppe före 8 å frukosten spisad en ½timme senare. Spillde ut en kaffekopp i mina anteckningar. Pratade med Sälen där det blåste småspik. Besökte Systemet sen Biltema för ett spännband men denna gång utan kaffe. Ut till Noresund å monterade spännbandet. Adam kom å hjälpte mej med stolar å bord innan han besökte restaurangen för lite fläsk.

Fredrik hämtade kyl å frys åt mej men det var inte bara att sätta i kontakten för de behöver saneras från mögel så det kommer gå åt lite ättika. Kylen innehöll en del godsaker som inte jag lämnat, måste vara nån som var med på avslutningen av Torsdagsbollen i höstas men de kommer gå åt.

Hade inte med alla elkablar så jag får åka ut i morron å sanera skåpen å få på elen innan jag kan flytta ut. Ryggsträckare när jag kom hem, nu fotboll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s