Så var det uppe.

Dagen började redan kl 06 då blåsan var full. Stannade uppe å inväntade att Ove skulle hämta mej efter 9. Det blev 13 som spelade tisdagsbollen medan jag tog tag i husvagnen. Rev ur sängen å stoppade täckpåsen mm i tvättmaskinen. Ut med tältrören å la upp dem i rätt ordning sen jag fått på golvmattan. Det blåste rejält så den var svår att få ligga still.

Hämtade tältet ur bagförrådet innan jag måste lägga mej å vila. Ner till restaurangen å köpte en macka & kaffe innan spelarna blev klara. Tror inte det varit så många hjälpsamma människor tidigare år.

Med hjälp av lokalbefolkningen kom tältet upp. Nu fattas kyl/frys som banarbetarna brukar fixa. Får prata med dem i morron. Sen lovade Anita hjälpa mej med gardinerna nån gång under veckan. Ska försöka få hjälp att stoppa det flortunna täcket tillbaka i täckpåsen, det brukar vara ett helvete.

Hem å registrerade de 13 som spelat. Tänkte besöka Systemet men somnade å vaknade när de stängt. Hoppas fotbollen slutar innan 01 i kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s