Mat på Noresund.

Dagen började med samtal med Sture å fortsatte med att se golf från Valda. Imponerande hur långt tjejerna slår. Det slutade vid 14, då började det kurra i magen så det blev en tur till Noresund för lite mat. En hel del folk där, de flesta kända. Funderade på om jag skulle försöka sanera husvagnen medan jag knaprade in laxen men klarade avstå.

Lax med lite räkor.

Lite snack med bekanta innan hemfärd.

Spelade in en video på hemvägen. Den måste redigeras å läggas upp på Youtube innan jag kan lägga upp den så den kommer senare. Kallar den Lupinvägen.

Såg fotbollen i Köpenhamn liggande på rygg i soffan men det blev avbrott då en dansk segnade ner utan anledning. Påbörjades livräddning innan ambulansen hämtade honom. Senare kom meddelande om att han var OK å matchen kunde återupptas. Öppnade det nya vinet som många har lovprisat. Kanske inte min blivande favorit men svalkande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s