Fredag i juni 2021.

Hade ställt klockradion på 06.15. Då ylade den till men fick sej en smäll så den tystnade. Satte på kaffevattnet, gick ut å rökte. Kommer in då låter en ambulans i sovrummet. Hade bara klappat till schnoozen så den hade startat igen.

Hämtade Ove efter 8 för avfärd mot Noresund där ytterligare 30 spelare väntade. Jag, Ove, Allan å Hasse hamnade som väntat i samma boll. Skulle starta på hål 13 men vi spelade hål 12 på väg dit. Hasse hade lite osmak å fyllde Hugn med 2 bollar, ingen bra start.

Samtliga kom runt, såg pigga ut när de kom in. Eftersom restaurangen ännu inte har öppet under veckan hade flera med eget kaffe. Det blev många bra resultat, ca 10 spelade under sitt hcp. Inte oväntat när banan är så fin.

När jag kom hem 12.30 hade jag mitt jobb kvar å registrera samtliga spelare vilket dröjer en bra stund då alla inte hade anmält sej innan. Knaprade på en bit falukorv å sköljde ner med en öl medan jag anmälde de som fuskat å inte gjort det själva. Har inte tagit nån bild idag så det får bli en gammal.

Pratade dryga timmen med Putte, det är ju fredag. Vi avhandlade inga världshändelser denna gång. Tror det blev bestämt att förtältet kommer upp på tisdag om vädret det tillåter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s