Iakttagelser en onsdag i maj.

Vaknade som vanligt ej utvilad före 8 i morse. En solig dag önskade mej välkommen upp. De kokta äggen var slut igen så 7 nya hamnade i äggkokaren medan jag sög i mej den dödsbringande röken ute på altanen tillsammans med några rökare från hemtjänsten där de samlats i rökrutan. Fåglarna kvittrade, solen lyste å det var grönt överallt.

Pratade med Billy i Sälen före frukosten nu när äggen var färdiga. Det blev den fjärde kaffekoppen nere på Biltema innan handlande på Lidl. Glömde toapapper så det blir väl ett nytt besök i morron. Eftersom jag känner mej förfärligt trött blev det en längre tupplur i sällskap av radion. Himlen ser ut att lova regn.

Kollade med dottern om hon fanns hemma så jag åkte upp till Nystuga. Såg att det växte Lupiner hela vägen mellan Challa å Allstakan. Vid Stråket började det regna, slutade vid vägen in till Fjäll. Hela familjen fanns hemma i Nystuga. Bosse, Ingemarie + 2 glada Kelpis. Såg inga katter så de var väl ute på sorkjakt.

Ungdomen pysslar med sina mobiler. En letar telefonnummer den andra kolla var fotbollen spelas. Hundarna kommer med ojämna mellanrum å slickar mej på benen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s