Solnedgången som försvann.

Ännu en varm fin dag som var en lördag. Funderade på vad den hade att erbjuda, någon bild borde jag hitta att knäppa. Försökte med ett besök hos dottern i . Garagedörren stod öppen men ingen bil. Inga hundar anföll, troligen var ingen hemma, bara att fortsätta ner till Sundet Där var det troligen fisketävling.

Eftersom det fanns folk vid det hus min dotterdotter ska hyra tittade jag in å blev bjuden på kaffe. Såg mycket fint ut, där kommer hon att trivas. Hem å käkar resten av gårdagens blodpudding innan dagens ryggsträckare.

Solnedgångarna på Noresund brukar vara otroliga så jag åker dit. Kom dit alldeles för tidigt, skulle dröja länge innan något skulle hända.

Tänkte åka en tur ner till Svalnäset men när jag körde över husvagnsuppställningsplatsen får jag se några människor. Måste dit å hälsa. Det visade sej vara bekanta, åtminstone 2 av dem. Gunnel å Svein Fiskerud samt Sveins syster med man. Där blev man bjuden på kaffe å tårta tillverkad på Mariebergsvägen.
Nu blir det så att jag å killen till höger ska spela golf med Edvards i morron. Ska bli trevligt!

Nån solnedgång blev det inte för det mulnade på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s