Sista dagen i maj.

En mild solig dag hälsade mej välkommen upp vid 7 i morse. Hade nog legat längre om inte blåsan varit full. Pratade med både Sälen å Sture medan jag knaprade frukost. Sen ner till Apoteket. Råkade slinka in på Systemet, tror det var de enda affärerna som var öppna 10.30 på Centret. Sen kaffe på Biltema.

Hade telefonen på laddning medan jag laddade på rygg i soffan. Då ringde hemtjänsten att de var på ingång för att hämta larmet, har väntat några veckor på det. De bytte tillbaka mitt gamla lås på samma gång. Åkte ner till skjutbanan, tror vartannat träd är en hägg på vägen ner.

Hälsade på Ove på hemvägen. Hamnade mitt i hans tupplur så jag satte mej på altanen å väntade på att han skulle vakna vilket han gjorde efter en stund. Gun bjöd på kaffe. I morron kommer han att hämta mej för vi ska golfa på Noresund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s