Besök utanför kommungränsen.

Var uppe redan vid 05-tiden. Orsak= pinknödig. Skulle vara i Torsby vid 8-tiden så det gick ju inte att somna om. Var där uppe prick 8, såg 3 rådjur + 1 grävling efter vägen.

Bytte bil till Mickes allweelsdriv. In med Rollo å kaffekassen i hans bil å styrde kosan mot Exhärad å Brattfallet. Inte långa promenaden från parkeringen men efter 100 meter måste jag sätta mej på en mossig sten. Då gick Micke tillbaka å hämtade Rollo.

Mycket vatten i fallet men då Micke skickade upp sin drönare höjdes pulsen för den försvann bort över vattenfallet men kom tillbaka å letade upp stenbron åt andra hållet i stället.

Vi träffade ett par som varit där uppe nån gång varje år men de visste inte om att det fanns en stenbro. Sen fortsatt vi ner till Exhärad för att leta upp Jennifer en dotterdotter. Ringde henne men hon jobbade men vi tror vi hittade hennes svärfars hus. Högt vattenstånd i Klarälven. Är väl snösmältning i Trysil.

Vi åkte ner till Collins Crest, körde upp baklänges. Micke vände längre upp men som tur var klarade jag dra i handbromsen innan hoppet annars hade de blivit nytt längdrekord.

Fortsatte mot Mallbacken å Strandvallen där det spelades fotboll men publiken höll sej utanför nätstängslet. In till Lysvik å Frykens Pärla där jag å en annan kärri dam hade med rulloratorerna in. Vi spisade entrecote i den vackra omgivningen.

Måste inse att jag har en överman att hitta grusvägar, sonen är snäppet bättre på det för vi har provkört många idag. Tack Mikael för en trevlig dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s