En dag utan regn!

Det här verkar skumt. Morgon med sol å blå himmel som ändrar sej till överskyat. Det var + 10 grader så det var lite sommarlikt men man är fortfarande skeptisk. Besökte återvinningen vid LBC igen före kaffe på Biltema. Funderade på lunch men det var för kost stund sen frukosten. Besökte Systemet.

Hade en längtan efter dottern så det blev ett besök i Nystuga. Mågen rattade runt gräsklipparen, dottern virade in sina växter med frostskydd medan hundarna slickade ren mej. Sen hem tills hockeyn började. Första perioden bra, den andra lite mindre bra, nu återstår den sista.

Tror inte det blir nån golf i morron då det är bilförbud på banan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s