Ännu en händelselös dag.

Det är problem att hålla ordning på veckodagarna när man har helg hela veckan så man börjar ofta dagen med att kolla kalendern men först kaffe så man får upp ögonen. Ringde Sture å vi enades om 11-kaffe på Biltema.

Har plockat ihop lite för jag väntar besök av Sotab som ska rengöra ventilationen. Då kom jag på att filtret i köksfläkten har inte blivit rengjord i år så dem hamnade i varmt vatten tillsammans med Yes medan jag var på Biltema. Skulle nog haft avfettningsmedel men den flaskan står i husvagnen.

Flyttade de 5 glasögonen från köksbordet till ett annat ställe så jag fick plats med bokföringspärmen när jag betalade räkningarna. Ove ringde å frågade om jag fått klartecken att åka golfbil i morron men då började det regna igen så det kan vi hoppa över å ta sovmorron i stället.

Delar av släkten ett år det var vinter.
När Junior skaffade lekkamrater i Trysil.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s