Felbedömning.

Det var en fin morron med regn på gatan som mötte mej i morse. Solen hade vaknat lite tidigare än mej. Läste som vanligt igenom de 6-7 tidningarna medan jag lastade in frukosten. 11-kaffe som vanligt på Biltema innan jag gjorde en biltur å hamnade som så ofta på Noresund. Det var där jag gjorde ett mycket dumt val. Åkte ner bakom herrgården till hål 16, tänkte köra vidare i överkanten på övningsfältet å ta andra vägen tillbaka, Hade kommit halvvägs när bilen började slira, kom varken framåt eller bakåt. Fick ringa Anders som skickade Morgan med en traktor. Blev att åka till Gränsrasta å tvätta bilen.

Häggen har slagit ut liksom spirean. Det luktar gudomligt. Köpte med en pizza hem, delade upp den i 2 så jag har som kvällsmat också.

Nu är bilen ren utvändigt åtminstone, bara insidan kvar nån gång. Det har inte kommit nått meddelande om det är lov att åka golfbil i morron så det kanske blir sovmorron i stället.

Himlen mörknade just som jag tänkte ta en ryggsträckare. Det blev att stänga av det mesta av elen men det blev bara några svaga åskslag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s