Vad har hänt idag?

Den mask som självdog på stenläggningen på altanen hade försvunnit i gårkväll. Troligen blivit mellanmål till nån fågel. Döm om min förvåning när jag hittade den på altanen idag igen.

Annars ägnade jag förmiddagen till att hitta telefonnumret till en golfkompis i Karlstad. Vi har brukat ringa varandra varje vecka under flera år men nu har det inte funkat sista året. Började med det nummer jag hade sen tidigare men hamnade i Säffle i stället men som tur var blev det inget svar. Kollade på Hitta. se å Eniro, ingen träff. Ringde gemensam annan golfkompis som har hörselproblem. Som tur var hade han högtalaren på så hans hustru fick bli 3:je part. Hon berättade för honom vad jag sa å sen svarade han mej men nått nummer till Ove fick jag inte.

Fick tips att bara Googla namnet å se på fan, det funkade. Ringde Ove som svarade, han hade köpt ny lur. Han hade sålt lägenheten å flyttat in på ett äldreboende, han är ju 87 år. Ingen bil hade han heller för han hade försökt knuffa ner en lyktstolpe med den han hade haft så den blev skrot. Ingen av gubbarna jag pratade med kunde spela golf längre.

Gjorde en liten biltur medan jag fick klippt gräsmattan vid lägenheten.

Pensionen har trillat in så det blir väl att betala månadens räkningar. Till veckan kommer de å rengör ventilationerna. Funderar på hur masken kunde komma tillbaka igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s