En något våt måndag i maj 2021.

Upp 7.45 till Norges nationaldag. Har besökt Skotterud en gång samma dag, det regnade då också. Såg att jag bara hade blodtryckspiller kvar för 2 dagar så jag borde besöka Apoteket. Men innan dess vankades frukost, nu var det lika illa där. Har 1 kokt ägg kvar tills i morron sen måste jag koka igen men som tur är finns ägg kvar.

Begriper inte att jag blir trött igen efter frukost. Varje dag! Satte mej i soffan när jag var på väg ut vilket resulterade i att jag föll baklänges å somnade igen under 20 minuter. Ner till Apoteket å hämtade ut pillren å köpte samtidigt en ny sort allergipiller. Sen till Biltema för lunch, denna gång rårakor & fläsk.

Det kom mail från golfklubben att de infört bilförbud på Noresund p g a regnet så i morron är jag ledig. I övermorgon trillar pensionen in så då kan jag betala räkningarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s