Fredagsgolf.

Gårkvällens åskväder gick spårlöst förbi. Men jag får nog fundera mer på att sova med läsglasögon för i morse såg jag fel igen på klockradion. Satt ute IGEN 05.30, minst 1 timme för tidigt. Kan inte hålla på så här men blir väl bättre när jag kommer ut i husvagnen då vaknar jag när banpersonalen börjar klippa gräset.

Hämtade Ove efter 8 för att åka till Noresund. Tror vi blev i underkant 30 spelare idag. Det kändes inte bra på hela varvet så resultatet blev där efter, hamnade väl i mitten nånstans med 6 över hcp. Jag var den enda som spelade i kortärmat. Hasse åkte med mej, han ville göra spelet lite svårare så han tog hjälp av ett vattenhinder.

Tog igen morgonens tidiga uppvaknande med en längre tupplur när jag kom hem. Fick ett samtal från Degerfors igår. Det var Bengt som undrade om jag visste vilken helg det var? Under närmare 20 år har han å Stefan kommit upp till Noresund just denna helg men inte nu längre sen Stefan blev dålig. Synd för vi har alltid haft så trevligt tillsammans.

Har sett Maskerad Sångare, riktigt trevligt program.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s