Att vara pedagog.

Uppe före 8, kommit i kläderna å käkat frukost före 9. Gäller att vara effektiv när man har pension. Åker till pappersinsamlingen sen kaffe på Biltema innan besök på Noresund där det som vanligt blåste skitkallt. Hade uppdrag att lära Tobias att reparera golfklubbor. Inte så enkelt när jag själv lärt av sonen som troligen var självlärd eller om han googlat för 20 år sen.

Vi hade 2 exemplar att öva på. En avslagen järnklubba å en där huvudet lossnat. Vi limmade huvudet å bytte skaft på den andra, Tobias var läraktig men det kan bli problem när det gäller grafitskaft men då får vi återkomma.

Fick bli en längre ryggsträckare när jag kom hem. Jäkligt skönt under pläden i soffan. Åkte till dottern i Nystuga. Blev som vanligt renslickad av Heiti & Jojje.

Fick med en växter hem som ska vidarebefordras till Koppom. Ingemarie undrade om jag klarade hålla liv i den tills jag träffar Anita E i morron. Eftersom den var vattnad å klar borde det gå bra. Det är en Alovera. Ringde Anita när jag kom hem så hon vet var den finns.
En fin men sval kväll. I morron ska det spelas golf. ka hämta Ove 8.15 i morron. Han tyckte det var tidigt men jag tänkte det är bra om han är färdig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s