Ett annorlunda slut.

Vaknade vid 06-tiden i morse. Hade fortfarande ljudboken kvar i huvudet. Startade vattenkokaren, de 4 morronblossen sen på med boken. Hann käka frukost innan ljudboken var färdiglyssnad. Blev ett oväntat slut på den. Ove hämtade mej 9.30 för avresa till Noresund. Hade fått på kaffebryggaren innan de övriga kom. Vi blev 8 gubbar idag. Fick en extrauppgift av Svante.

För 35-40 år sen, innan jag började spela golf fanns en öltapp i restaurangen. Många skaffade eget ölstop med namnet på. Nu stod ca 40 stop kvar i en bokhylla. De skulle bort då ingen dricker öl ut stop längre så jag skulle ta fram dem å ställa dem på ett bord. Sen var det frågan vad vi skulle göra av dem.

Många av glasen har namn men de flesta är anonyma. Tror det finns flera som vill ha dem som ett minne sen golfklubben startade, de kan hämta sina nu. De finns i Vita Villan. De som inte hämtas kommer troligen kastas. Nu ligger detta ute på FB, Instagram å här så vi hoppas att de intresserade ser detta.

Det målades hinderstolpar å sattes i armeringsjärn idag. Det fanns korv kvar sen förra gången så det blev 2 per man idag också. Fick beröm att jag klarat värma dem 2 gånger utan att någon sprack.

Besökte Centret på kvällskröken. Många affärer hade stängt redan vid 17-tiden. Deprimerande! Nu ska vi spela golf på fredag kl 9.00 men vi får ännu inte marknadsföra det så det går inte att anmäla sej men nu vet ni att vi spelar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s