Fortsätter lyssna på ljudboken.

Jag hade tänkt lyssna klart på ordboken i gårkväll men stängde av vid 23. Låg å funderade på hur boken skulle sluta så jag kunde fortsatt när jag var uppe. Somnade till sist. När jag gick upp 7.30 fortsatte jag fundera på boken. Hann både att käka frukost å ringa Billy i Sälen där det snöade innan jag startade ljudboken igen.

Pillerkuverten är slut igen så jag måste besöka Apoteket.

Tyvärr hade jag inte kollat när högkostnadsskyddet gick ut. Det hade gått ut igår. Slarvigt!

Kaffe på Biltema var prio 2. Fortsatte lyssna på boken i ryggläge när jag kom hem. Efter 1 timme kom jag på att jag behövde skaffa mat å boken var fortfarande inte slut. Det blev ett besök på Lidl. Himlen var mörk över Challa men nått efterlängtat regn föll inte.

Ove ringde. Tydligen skulle vi träffas på Noresund i morron också, skulle finnas nått mer att göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s