En händelselös söndag.

Uppe före 8 till en dag som såg ut att bli fin. Sture ringer innan jag börjat med frukosten. Konsulterade dottern om han var hemma vilket hon var. Behövde hjälp med en sak så jag åkte upp till Nystuga. Kom in i köket utan att bli uppäten av 2 hundar. Ingemarie hjälpte mej lägga in Storytell på paddan medan Bosse bjöd på kaffe. Då jag går ut för att åka hem snubblar jag på trappen å står på knä som en innebandymålvakt på gräsmattan. Bara att starta tvättmaskinen när jag kommer hem. Börjar lyssna på ljudboken.

Hängde tvätten, intog ryggläge i soffan med benen i högläge för att avlasta ryggen medan jag fortsatte lyssna på boken. Efter en stund tystnade paddan å jag somnade.

Det blev att starta om all utrustning inkl. routern igen innan det funkade igen. Lika bra att åka en tur i stället.

Undrar hur det här huset ser ut om nått år.

Det är väl allt som hänt idag. Fortsätter lyssna på ljudboken igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s