Dagens agenda avklarad på en halvtimme.

Uppe vid 8, jag å solen. Fick vänta en stund innan jag ringde handläggaren på kommunen å sa upp mitt larm som jag aldrig har använt. Hon lovade fixa det. Ner till Lidl, skulle ha 2 saker, kom ut med 2 kassar. Hade riktat in mej på ett flak ägg men de hade bara 12-pack. Detta p g a fågelinfluensan. Känner för att skaffa egna höns å 1 ko men tveksamt om Bostadsbolaget godkänner det.

Kaffe på Biltema, pratar med Allan i Töcksfors sen en kort biltur igen.

Såg också några rådjur men hade en bil hängande i hasorna så jag kunde inte stanna å fota. Det kommer meddelande om att golfbanan öppnar alla 18 hålen 1 maj. Restaurangen öppnar den 8 maj på helgerna, det drar ihop sej att få upp förtältet igen. Får engagera gubbgänget i år också.

Får meddelande att jag vunnit presentkort på 5 papp på Willys men de finns ju inte i närområdet så det är ju ändå ingen vinst.

Vad morrondagen har att erbjuda vet jag inte, får bli en överraskning. Vi kör ännu en Junior.

Konstiga bekanta?

Återigen har Vick i Fredros hört av sej. Som vanligt skickar han med choklad i långa banor men även några foton av  bekanta. Jag har alltid tyckt Vick vara en trevlig bekantskap men nu börjar jag undra. Har han hamnat i dåligt sällskap? På det ena fotot av hans bekanta sitter det en hare med 4 öron. Kan sånt vara normalt? Har undersökt alla uppgifter om harar på Internet i datorn på bibban men det närmaste jag kom var en skvader uppe i Hälsingland. Ingen uppgift om att de skulle ha 4 öron. Undrar om vederbörande knaprat anabola streptokocker eller om det är miljögifterna?

Själv har jag fyllt 43 månader och förärats ett eget husdjur. Inte en levande jamare som jag önskade mej utan en tygapa som håller på att svälja en katt. Måste vara det för det sticker ut nånting ur mungipan på den. Om det är svansen eller en tass vete tusan men nånting har han svalt.

På Gunnarsbygärdena har fåglarna hittat ett nyöppnat matställe. Hur de finner något matnyttigt i leran begriper jag inte. Sen begriper jag inte vad de 4 svanar som står där har där att göra. Lika många tranor är de samma som återkommer varje år. Nu har de sällskap av 8 kannadagäss. De har troligen blivit utslagna ur slutspelet eftersom de redan är här. Verkar ovanligt korkat att stå mitt i plöjningen hela dagen utan att uträtta något vettigt. Funderar fortfarande varför min tygapa tuggade i sej katten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s