Ska kanske sova med glasögon?

Såg fel på klockradion i morse. Tyckte den visade 9.30 så jag studsade upp, satte på kaffevattnet å ut på altanen för morgonröken. Märkligt att ingen av hemtjänstens bilar var borta å solen visade sej som ett gult streck. Mycket konstigt, kollade armbandsuret. Va fan, den visade 05.30! Bara att krypa ner i sängen igen. Nästa gång kollade jag allt vad klockor heter, nu visade de 8.00.

Hade just käkat klart frukosten när Micke, sonen ringer. an höll på med att hämta hem en uppdatering på arbetsdatorn så han hade 13 minuter ledigt så vi kunde prata. Klockan började närma sej 11 så det passade bra att besöka Biltema. Det var för fint väder att åka hem så det blev en biltur för att se efter djur.

Före Finnhyttan hoppade ett rådjur över vägen sen såg jag 2 svanar på alldeles för långt håll. Åkte ner till Djupfors å tog rökpaus vid badstället.

Fortsätter söderut, svänger upp mot Hammarshöjden men svänger av mot östsidan av Djuptjärnet.

Såg varken människor eller djur om vi bortser från 3 hästar. Hade hoppats på att Annica skulle bjuda på kaffe men hon jobbade nog. Blev några fina mil. Lite mat å tuppluren när jag kom hem. Nu går det i ishockey.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s