Ett mycket kallt möte.

Den eviga kalla vinden ger inte vika. Dag efter dag fortsätter den. Nu var jag uppe 2 timmar tidigare än i går men vädret var det samma, sol å den eviga vinden. Höll mej inne ända tills jag åkte till Noresund på Vårmöte. Hoppades att det skulle bli så få besökare som det brukar vara så vi kunde sitta inne men så blev det inte, det kom ca 50 pers.

Vi försökte hitta lä utanför inskrivningsboden men inte fan hjälpte det. Det ordinarie mötet var snabbt avklarat, sen frågestund med utvecklingsgruppen. De hade inte så mycket att berätta, de väntade på att kommunen skulle bli klar med planritningen men det kan dröja upp till 2 år.

Viktor ställde en fråga hur de tänkt sej. Svaret blev att de ville utveckla golfklubben så den kunde bli en året-runt anläggning. Det lät ju lovande. Det blev en kort frågestund, alla ville hem å in i värmen. Det var minst lika kallt som på midsommarafton för 2 år sen då vi grillade vinterklädda.

Tog några bilden men hittar dem inte så de kanske kommer fram en annan gång. Får lägga upp några gamla i stället från förra mötet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s