Å samma väder som igår.

En svag varmgrad tillsammans med den isande vinden hälsade mej välkommen upp strax efter 7 i morse. Lite snack med Sture å Billy innan 11-kaffe på Biltema. Åkte in på gamla 61:an i Morast å hamnade framför en björk som fallit tvärs över vägen. Tur det var just där det var möjligt att köra runt medan killarna fortsatte röja det träd som låg kvar.

Inte många ute på vägarna idag.

Värmde en av gårdagens levererade kålpuddingslådor medan jag såg innebandyfinalen damer. Sen hockey innan jag somnade i soffan. I morron är det vårmöte på Noresund, ska vara utomhus men fortsätter denna kalla vinden blir det nog inga deltagare. Det brukar vara glest när det är inomhus, nu blir det nog glesare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s