Det finns kompisar.

Det blev sovmorron ända till 8.30! Solen hade vaknat lite tidigare men vinden var riktigt morronpigg som så ofta i år. Det blev frukost först vid 10-tiden. Nu funkade inte bank-id igen så det blev ännu ett besök på banken innan ett försenat kaffe på Biltema. Köpte med en räkmacka hem.

Ringde Bengt i Degerfors, han hade drabbats av covid-19 å satt i karantän fast han var pigg ändå. Intog ryggläge i soffan, då ringde sonen Micke. Han hade regn på tvären, kollade här hemma, inget regn, bara sol å svinkall vind.

Efter 16 kom en kille med 3 lådor kålpudding jag beställt men glömt att hämta. Det är service! Väntade på att Putte skulle ringa, det är ju fredag. Han var sen, ringd efter 18 å vi pratade 1 timme. Blev akut vinsugen å åker till Centret, då håller vakten på att stänga. Hypermat har öppet, sa han men de har ju inget vin.

Nämnde detta på Facebook när jag kom hem å vad händer? Jo en kompis lägger ut svar å undrar vad jag vill ha, rött eller vitt? 15 minuter senare finns en kasse vin utanför dörren.

Chefen på Maximax hade ett lager han inte drack. Han hade satt ner en hel kasse utanför dörren. Hade inte hört när han ringde på för jag lyssnade på Pussycats på datorn. Synd, hade varit trevligt med lite snack om brandkåren där vi båda jobbat men inte samtidigt. Han lovade besöka mej i husvagnen under sommaren.

Där ser man att det finns ett hopp för världen ändå om inte covid 19 tar knäcken på hela befolkningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s