Höll på att blåsa bort.

Trodde jag skulle blåsa av stolen på altanen i morse då det var morgonrökat. Tänkte på alla läkare som under åren bett mej sluta röka då de anställda på hemtjänsten går till kommunens rökruta. Varför skulle jag sluta?

Hämtade Ove å vi åkte till Noresund för att hämta det brev som Kent gav mej på tisdag, det som blev liggande i golfbilen. Vi funderade en stund på om vi skulle spela några hål men insåg att det var för kallt. Det blev kaffe på Biltema i stället. Körde hem Ove innan jag handlade på Lidl. Nina var bekymrad att jag var fler timmar än henne där å ändå är hon anställd.

Det blåste så hårt så jag gruvade mej att gå in där hemma.

Det blev en längre stund på rygg i soffan. Gjorde min berömda pannkakstårta som kombinerad lunch å kvällsmat. Tyvärr tog sylten slut så jag fick stryka på gelé till slut. Det blev varken snö eller regn som de hotat med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s