En intetsägande blöt, kall dag.

Pratade med Sälen i morse. Där snöade det, här hos mej var det bara mulet men sen kom ett stilla regn. Ner till återvinningen, jäklar va fort påsen blir full. Sen kaffe på Biltema som så ofta. Träffade en som tidigare var golfare, Linda O som sen blev seglare. Trevligt att ses igen.

Överdragsbyxorna börjar bli knepiga. En reva i röva å småhål på låren. Försökte tidigare skaffa nya av samma sort men sådana hade de slutat med för 4 år sen. Tror de jag har är 7-8 år å använts nästan dagligen. Frågade på XXL också den gången, de hade heller inte. Men ett ställe hade jag inte kollat Lager 157. De hade haft men slutat med dem. Samma hände en gång tidigare men då gällde det rödvin som jag köpte i Arvika. Mycket gott men kom inte ihåg vad det hette men mindes kartongen. Letade på Systemet här hemma men hittade inget. Kollade i Arvika igen men de hade bara fått 1 pall å fick inget mer. Fan! Nu gällde samma sak brallor.

Efter tuppluren åkte jag till Sportshopen igen. Hittade nått liknande jag kunde godta men kostade nu 700 spänn. Håller de lika länge som de förra så är det ju inte mer än en hundring per år. Satsade en hundring på Lotto, vann 22:-, dålig ränta. Bild från 2017 på Noresund.

Det blåser som fan men det spelas fotboll ändå här utanför. Dessutom blåser det svinkallt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s