Nu blev det fel igen.

Låg till 8.30, ut på altanen å äntrade stolen med kaffe å cigarett i sällskap av solen som vaknat före mej. Kollade om bank-id fortfarande funkade å det funkade. Otroligt! Sture ringde medan jag knaprade frukost. Funderade på vad jag skulle hitta på. Började med att fylla en termos.

Åkte mot Lerot där det finns ett fågeltorn. Där fanns folk men såg ingen fågel. Fortsatte över Vittensten ner mot Åmotfors å hamnade som så ofta på Noresund. Nu kom termosen fram där jag satt i solen å njöt.

Ringde Johanna å frågade om restaurangen fortfarande var öppen i Valfjället. Det var den inte men Björn fanns på Noresund å städade uteserveringen. Sökte upp honom. Det är ju Vårmöte på söndag, då ska vi sitta ute är det meningen om det inte snöar. Johanna föreslog att jag skulle göra en 3-rätters när jag kom hem. Det blev lasagne.

Har suttit i etapper ute i solen. Micke ringde, han väntade på en tvättmaskin som skulle bli klar. Sen ringde Billy från Sälen som väntade på kyckling men Karin sa det blir soppa i stället.

På tisdag ska det börja jobbas på Noresund igen, paxade kaffekokningen direkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s