Ännu en golfdag.

Krånglade med bank-id igen, ville inte funka. Konsulterade Micke, sonen. Han gav tips så jag stängde av samtliga maskiner + routern å ringde Ove om han ville golfa vilket han ville så jag hämtade honom kl. 11. Vi spelade 9 hål å kollade sen de 9 som inte har vintergreener. Vi blev stående vid uppfarten till hål 3 bör bevattningen gick. Efter 15 minuter valde vi en annan väg.

Kaffe utanför Vita Villan i sällskap med flera andra

Då kom Lollo å Ulla å gick ut, vi hotade att hinnan upp dem. Det gjorde vi också på hål 18 som vi spelade ihop. När jag kom hem visade stegräknaren 5050 steg å ändå åkte vi golfbil så det är inte bara av lathet som vi åker bil. Det är den möjlighet vi har för att alls spela golf.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s