Måndag i mitten av april 2021.

Så var det vitt på gräsmattan igen. Kung Bore är en envis jäkel, vill inte ge sej. Efter 11-kaffet på Biltema hade snön tinat bort så den blev inte långvarig. Fick nog hjälp av det stilla regnet som föll.

Kom ihåg att falukorven tagit slut så jag måste ner till Lidl igen. Tror jag varit där 3 dar på raken nu. Som Nina sa, har du flyttat hit? Beställde en pizza på hemvägen. Medan jag väntade att den skulle bli färdig försökte jag leta upp den vita älgen men hittade den inte.

Provade en ny jag inte tidigare hade käkat men inser att jag ska hålla mej till kebabpizza som det är lite smak på. Hoppades på att de skulle visa golf på tv men det visades hockey i stället. Golfen blev visst klar i går bara jag kollade upp det. Vädret har varit minst sagt omväxlande hela dagen.

I morron ska jag få hjälp av dotterdotter med man att byta till sommarhjul så då kan man ge sej fan på att det kommer att vräka ner snö. Att bära ut 4 hjul från förrådet å lasta dem bak i bilen var allt jag orkade med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s