En söndag i mitten av april 2021.

Dagen började strax före 8 då jag å solen kom upp. Kanske var solen lite före mej. Kaffe på Biltema som vanligt vid 11-tiden sen jag pratat med Sture som berättade att ännu en arbetskamrat lämnat jordelivet. De försvinner en efter en.

Körde Storgatan öster ut å fick släppa förbi den vita älgkon på övergångstället vid Ormedalen. Hann inte få upp kameran så jag försökte genskjuta henne på Örnvallsområdet men hittade henne inte. När jag ändå var ute å körde tänkte jag se om isen stäppt på Långtjärnet men det hade den inte. När jag kom till Emterud hittade jag tranparet i alla fall.

Lite större flygfän än den Citronfjäril jag såg i går. Har ägnat eftermiddagen till att se golf från Augusta.
Å nu snöblandat regn. Hur kul som helst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s