Omväxlande väder!

Gårkvällens snö hade försvunnit då jag gick upp, tack för det men den envisa otrevliga vinden hade kommit i stället. Konsulterade släkten i Sälen efter frukost, de hade lite mera snö som låg kvar. 11-kaffe på Biltema som vanligt. Åkte sen ut till Noresund för att se om jag kunde hitta min bortglömda termosmugg. Där blåste det halv storm å småregnade men det fanns några trogna på rangen. Nån mugg hittade jag inte.

De hade släpat ut de grejer jag har i husvagnen men förvarar i boden under vintern. Hoppas de bara städar å inte kastar något som de gjorde en gång tidigare. Då hittade jag grejerna uppe vid sopcontainern. Hann hämta dem innan de försvann.

Får nog investera i ny mugg för troligen har nån annan hittat den. Det småregnade på hemvägen också å vid Köla kyrka låg isflaket fortfarande kvar å skvalpade i viken. Det är allt jag varit ute i dag. De lovar sol i morron men samma hårda vind å då blåser det storm på golfen där det är städdag.

Hälsade på Ove å vi enades om att vi inget hade där att göra då vi inte orkar nånting. Kanske jag åker ut å fotar om vädret är tjänligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s