När man inte kan får man be om hjälp.

Till min stora förvåning blåste det inte när jag kom upp 7.30! Hade ju köpt till lite godis till mitt nyinstallerade virusprogram. Hade legat å grunnat på hur fan jag skulle installera det men kom inte på hur. Funderade fortfarande medan jag käkade upp det sista färdigkokta ägget under frukosten. Laddade 7 nya ägg i äggkokaren innan jag ringde Sten-Åke, datordoktorn. Han var på Noresund just då men skulle ringa när han kom hem till Arvika.

Kom på att jag är ganska strukturerad under pandemin. Besök på Lidl å sen Biltema verkar vara den normala agendan. Så blev det idag också. Träffade bildoktorn, vi pratade hjulbyte till sommardäck men vi skulle vänta 1 vecka. Nu när jag var ute å rökte var gräsmattan vit av snö igen så det var nog ett korrekt beslut. Köpte jordgubbar på Lidl.

Då jag å Allan var på Mallis i april för många år sen köpte vi en ½ kasse jordgubbar. De smakade ingenting men som tur var kom en regnskur så vi måste in på en restaurang. Köpte en flaska likör, hällde upp i glasen å doppade jordgubbarna i spriten. Blev lite bättre smak på dem. De här var lite bättre i smaken, dessutom hade jag ingen likör hemma.

Sten-Åke ringde, kopplade upp sej mot min dator å installerade det jag ville, gjort på 5 minuter. Tur man har kompisar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s