En onsdag i april 2021.

En inte fullt så blåsig dag. Sture hade köpt så häftiga Foppatofflor på XXL i fjol, tänkte investera i sådana så jag åkte till Centret. Letade skor utan att hitta så jag frågade en kille som jobbade där. Han visade mej en korg med färggranna dojor i juniorstorlek, detta är allt vi har sa han. Det var inte de jag skulle ha så det måste bli något annat. Gå till Systemet sa killen vilket jag gjorde, där fanns vad jag ville ha. Det var ingen folksamling på Centret.

Kaffe på Biltema som vanligt. Undrade om Hugn gått upp å var isfri? Åkte dit å vid Nolbykorset hade räddningstjänsten vägspärr eftersom en lastbil gått av vägen vid Eda kyrka. Tur att jag skulle svänga höger mot Köla. Visst hade Hugn gått upp, bara lite is i viken vid Köla kyrka som låg å skvalpade.

När jag åkte hem hade jag brandbilen i bakhasorna, de hade släppt på trafiken igen.

Har köpt till en uppgradering till antivirusprogrammet men får inte kläm på hur jag ska installera det. Får konsultera dotterdotter eller son i morron. Sen visar ju Kalix kommun-tv skid-SM i morron kl. 10.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s