Fel tid.

Ännu en kall, blåsig men solig dag. Dagen bestod av besök hos Helena, fotvårdaren men innan dess besök på Biltema som vanligt. Eftersom jag skrivit dagbok under 30 år så hade jag skrivit in fotvården idag, såg ju den i morse men ändå blev det fel.

Satt på Biltema med Rogne Lundin när hjärnan plötsligt tappade kontakten med verkligheten. Klockan blev 11.45 å jag fick för mej att jag hade fotvården 10.30 så det blev ett snabbt uppbrott å iväg upp till Helena, bad om ursäkt att jag var sen men hon påpekade att jag var tidig för jag skulle dit 14,30! Det blev att åka hem en stund. Sen var jag där i god tid igen.

Fick vänta en stund men vad gjorde det med denna utsikt. När jag skulle swischa betalningen funkade det inte förrän jag kom hem. Men i kväll har nätet funkat utan anmärkning konstigt nog. Kvällshimlen var röd å enligt Kerstin blir det hård vind i morron å det är väl troligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s